Kategorier
Rusta & Matcha

Rusta och Matcha i Sigtuna stärker den lokala arbetsmarknaden

Rusta och Matcha i Sigtuna stärker den lokala arbetsmarknaden genom sina skräddarsydda insatser och ett stort nätverk av arbetsgivare. Läs vidare i artikeln.

Att Rusta och Matcha i Sigtuna hjälper arbetssökande och arbetsgivare är en viktig pusselbit för den lokala ekonomin. Det handlar om att förbereda personer för arbetslivet genom en skräddarsydd insats baserad på individens behov och kompetens. Att tänka på arbete som en mötesplats där både arbetssökande och företag finner varandra gynnar båda parter.

För de som bor i Sigtuna eller kanske överväger att flytta dit, erbjuder programmet Rusta och Matcha en praktisk hjälp på den utmanande arbetsmarknaden. Den personliga coachningen och tillgången till ett brett nätverk av arbetsgivare gör att chansen att hitta rätt jobb ökar betydligt.

Rusta och Matcha i Sigtuna skapar broar mellan branscher

Att effektivt kunna matcha arbetssökandes ambitioner och färdigheter med arbetsgivares behov kräver ett djupgående arbete. Coachgruppen har visat sig vara en ovärderlig resurs i detta sammanhang. Insikten att varje arbetssökande har en unik potential och att varje jobb kan vara startskottet för en ny karriärväg, gör att programmet ständigt utvecklas och anpassas.

Särskilt i Sigtuna, där turism och service spelar en stor roll bredvid mer traditionella industrier, finns det stora möjligheter att rusta och matcha individer med företag som ser värdet i en mångsidig personalstyrka. Programmet understöder därmed inte bara individer i deras strävan efter sysselsättning, utan bidrar samtidigt till kommunens ekonomiska tillväxt.